Ga naar de inhoud

Welkom bij HipHip! 

Ik ben Ann-Sophie, de creatieve kracht achter deze webshop vol met geïllustreerde wenskaarten. Ik ben al meer dan 3 jaar actief als freelance illustrator voor onder andere het creëren van kleurrijke illustraties voor kinderboeken, inspirerende campagnes en andere producten (meer illustratiewerk kan je hier vinden: https://www.annsophiedhollander.be).

Het is mijn missie om diezelfde magie over te brengen in de wenskaarten die je hier vindt. Bij HipHip draait alles om het verspreiden van vrolijkheid. Mijn kaartjes zijn ontworpen om je dat warme, blije en knusse gevoel te geven, of je nu een speciale gelegenheid wilt vieren, een vriend of familielid wilt verrassen, of gewoon een glimlach op iemands gezicht wilt toveren.

Niet alleen is elk ontwerp in mijn collectie met liefde en zorg gemaakt. De wenskaarten worden ook gedrukt op hoogwaardig en zorgvuldig uitgekozen papier, zodat ze niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook een tastbare kwaliteit bieden.

Bedankt om een bezoekje te brengen aan HipHip. Ik kijk ernaar uit om je te helpen bij het vinden van de perfecte kaart voor elke gelegenheid en samen kleine gelukjes te versturen!