Ga naar de inhoud

Algemene voorwaarden

HIPHIP.BE
Ann-Sophie D’hollander
Quote 35, 9290 Berlare BE
E-mailadres: info@hiphip.be
Ondernemingsnummer: 0729620835

Het plaatsen van een bestelling (zowel via de website, mail of enige andere vorm van communicatie) geldt als uitdrukkelijke aanvaarding van onze algemene voorwaarden.

Artikel 1: Aanbod

Afbeeldingen bij producten zijn een waarheidsgetrouwe weergave van de aangeboden producten. HIPHIP kan niet garanderen dat de weergegeven kleuren exact overeenkomen met de echte kleuren van de producten. Wanneer de consument specifieke vragen heeft over bv. afmetingen, materiaal, kleur, beschikbaarheid, leveringstermijn of leveringswijze, verzoeken wij de consument om vooraf contact op te nemen via email (info@hiphip.be).

HIPHIP kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet beschikbaar zijn van een product. Indien een aanbod een beperkte geldigheidsduur heeft of onder voorwaarden geschiedt, wordt dit nadrukkelijk in het aanbod vermeld.

Artikel 2: Gegevens en inhoud

Bij ontwerpen op maat is de consument is zelf verantwoordelijk voor het doorgeven van de juiste gegevens en het controleren van deze gegevens op fouten bij de digitale proef. 

HIPHIP kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor (spel)fouten in het drukwerk na het goedkeuren van de digitale proef. 

Artikel 3: Annulatie ontwerp op maat

De consument dient HIPHIP altijd via email (info@hiphip.be) op de hoogte te brengen van een annulatie.

Bij het annuleren van een kaartje op maat wordt 25% van het totaalbedrag ingehouden als u annuleert na het maken van de eerste schetsen. Als u annuleert in een later stadium van het ontwerpproces wordt het volledige ontwerpbedrag (zonder de drukkosten) aangerekend. 

Voor ontwerpen op maat geldt dat als de bestelling al gedrukt is, deze niet meer geannuleerd kan worden. 

Artikel 4: Herroepingsrecht

De consument heeft het recht om gedurende 14 kalenderdagen, te rekenen vanaf de eerste dag volgend op de levering, af te zien van zijn aankoop, zonder opgave van motief en zonder betaling van een boete.

Gezien de aard van het product geldt dit niet voor ontwerpen op maat, geboortekaartjes, huwelijksuitnodigingen of ander drukwerk dat reeds voor de consument gemaakt werd (zie artikel 3).

De consument dient HIPHIP altijd via email (info@hiphip.be) op de hoogte te brengen. Na ontvangst van een retourbevestiging, moeten de artikelen binnen een termijn van 10 kalenderdagen worden teruggezonden naar het volgende adres: Quôte 35 9290 Berlare, in onbeschadigde en ongeopende toestand en voldoende gefrankeerd. Niet gemelde of onvoldoende gefrankeerde retourzendingen zullen niet worden aanvaard.

In het geval van omruilen of retourneren, betaalt HIPHIP enkel de aankoopprijs van de artikelen terug, niet de verzendkosten, tenzij het een artikel betreft dat verkeerdelijk werd geleverd door HIPHIP. Na ontvangst van de retourneerde bestelling, zal het aankoopbedrag binnen een termijn van 30 kalenderdagen terugbetaald worden

Artikel 5: De prijs

Alle prijzen zijn per stuk, inclusief btw en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld. Verzendkosten worden duidelijk apart weergegeven bij het afronden van de bestelling.

Artikel 6: Betaling

Betalingen kunnen gebeuren via Bancontact, Paypal, Belfius Direct Net, iDEAL, KBC/CBC betaalknop of een bankoverschrijving.

Artikel 7: Conformiteit en garantie

De consument is steeds verplicht de producten onmiddellijk na ontvangst nauwkeurig te controleren. Indien één of meer van de geleverde producten niet voldoen aan de afgegeven garantie, dient de consument HIPHIP op de hoogte te stellen via email (info@hiphip.be) met beschrijving van het gebrek. Na retourzending en beoordeling van de garantieaanspraak, wordt het artikel door HIPHIP vervangen of vergoed.

De garantie is nooit van toepassing op defecten die ontstaan ten gevolge van ongelukken, verwaarlozing, gebruik van het artikel in strijd met doel waarvoor het ontworpen werd, aanpassingen of wijzigingen aan het artikel, hardhandig gebruik, slecht onderhoud, of elk ander abnormaal of incorrect gebruik.

Artikel 8: Levering & Uitvoering

Bestellingen worden 2x per week verzonden, op maandag en donderdag. De levertermijn bedraagt 1-3 werkdagen.

De vermelde leveringstermijnen gelden enkel als indicatie en zijn niet bindend. HIPHIP kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het overschrijden van de levertermijn.

Leveringen gebeuren via pakketpost met Bpost voor bestellingen in België en via PostNL voor bestellingen in Nederland. De consument ontvangt ook een track & trace code van het pakket op het bij de bestelling ingevoerde e-mailadres. Leveringen gebeuren op het door de consument aangegeven adres bij de bestelling. Correctheid van adresgegevens is de verantwoordelijkheid van de consument. Indien een bestelling om deze reden niet aankomt, is HIPHIP niet verplicht een nieuwe bestelling kosteloos te verzenden.

De consument kan er ook voor kiezen om de goederen te komen ophalen, na afspraak. 

Artikel 9: Intellectuele eigendom

Onze ontwerpen, website, logo’s, teksten, foto’s en in het algemeen al onze communicatie zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten.

Het is verboden gebruik te maken van en/of wijzigingen aan te brengen in de intellectuele eigendomsrechten zoals beschreven in dit artikel.  Zo mag je bijvoorbeeld tekeningen, foto’s namen, teksten, logo’s kleurencombinatie, etc … niet kopiëren of reproduceren zonder onze voorafgaande en uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.

Artikel 10: Klantenregeling & geschillen

We hopen natuurlijk steeds dat al onze klanten 100% tevreden zijn. Als je toch klachten zou hebben over onze diensten, kan je ons contacteren via info@hiphip.be.

Op alle overeenkomsten die we afsluiten met onze klanten, ongeacht hun woonplaats, is uitsluitend het Belgische recht van toepassing en bij geschillen is de rechtbank van Dendermonde bevoegd.

De privacyverklaring kan u hier raadplegen.