Ga naar de inhoud

Herroepingsrecht

De consument heeft het recht om gedurende 14 kalenderdagen, te rekenen vanaf de eerste dag volgend op de levering, af te zien van zijn aankoop, zonder opgave van motief en zonder betaling van een boete.

Gezien de aard van het product geldt dit niet voor ontwerpen op maat, geboortekaartjes, huwelijksuitnodigingen of ander drukwerk dat reeds voor de consument gemaakt werd (zie annulatie).

De consument dient HIPHIP altijd via email (info@hiphip.be) op de hoogte te brengen. Na ontvangst van een retourbevestiging, moeten de artikelen binnen een termijn van 10 kalenderdagen worden teruggezonden naar het volgende adres: Quôte 35 9290 Berlare, in onbeschadigde en ongeopende toestand en voldoende gefrankeerd. Niet gemelde of onvoldoende gefrankeerde retourzendingen zullen niet worden aanvaard.

In het geval van omruilen of retourneren, betaalt HIPHIP enkel de aankoopprijs van de artikelen terug, niet de verzendkosten, tenzij het een artikel betreft dat verkeerdelijk werd geleverd door HIPHIP. Na ontvangst van de retourneerde bestelling, zal het aankoopbedrag binnen een termijn van 30 kalenderdagen terugbetaald worden.

Annulatie van een ontwerp op maat

De consument dient HIPHIP altijd via email (info@hiphip.be) op de hoogte te brengen van een annulatie.

Bij het annuleren van een kaartje op maat wordt 25% van het totaalbedrag ingehouden als u annuleert na het maken van de eerste schetsen. Als u annuleert in een later stadium van het ontwerpproces wordt het volledige ontwerpbedrag (zonder de drukkosten) aangerekend. 

Voor ontwerpen op maat geldt dat als de bestelling doorgegeven is om te drukken, deze niet meer geannuleerd kan worden. 

De algemene voorwaarden kan u hier raadplegen.